Účtovné a daňové aspekty operácií s finančnými derivátmi - Knošková, Tatiana
Slovensku chýba záväzná úprava účtovania operácií s derivátmi. Základné princípy účtovania. Realizácia nákladov a výnosov. Nesprávnosť vytvárania účtovných rezerv. Potreba podrobných informácií o obchodoch s derivátmi.