Informační systém v podniku
Elektronické informačné systémy (IS) a informačné technológie (IT) ako nevyhnutná súčasť podnikania. IS/IT a ľudské myslenie. Informačný charakter podnikovej organizácie. Informačný charakter podnikovej kultúry. Kľúčové zložky informačného systému. Informačný obsah logistického systému výroby. Komplexný charakter informačnej podnikovej sféry. Problém účinného investovania do podnikovej informačnej sféry.