FNM nevyužil predkupné právo na nové akcie, o ktoré sa zvyšuje základné imanie Slovenskej poisťovne - Žitňanský, Eduard
Upisovanie akcií Slovenskej poisťovne (SP), a.s. Bratislava - akcionári SP - FNM SR, VSŽ Holding, Vinlan Bratislava, Telemar Banská Bystrica. Boj akcionárov o získanie majority v SP. Snaha o zvýšenie základného imania Slovenskej poisťovne.