Hutníctvo železa - VSŽ Holding, a.s. analýza odvetvia
V priemyselnom odvetví hutníctva železa je na Slovensku jediný významný podnik VSŽ Holding, a.s. Konsolidované aktíva. Vlastné imanie. Konsolidovaný hospodársky výsledok. Pridaná hodnota a jej ďalšie použitie.