Závod Slovenského národného povstania, a.s. - analýza spoločnosti vývoj obchodovania s akciami spoločnosti
Analýza spoločnosti - Závod SNP, a.s. Predmet činnosti. Obchodná situácia. Finančná situácia. Vývoj kurzu akcií spoločnosti. Celkový objem obchodov s akciami na BCPB a RMS.