Zamestnanecké akcie a dane z príjmov - Pantlová, Elena
Charakteristika zamestnaneckých akcií. Podiel zamestnaneckých akcií na všetkých akciách akciovej spoločnosti. Majiteľ zamestnaneckej akcie a jeho práva. Problémy súvisiace s upisovaním akcií. Vplyv zamestnancov na rozhodovanie valného zhromaždenia. Zvýhodnené podmienky vydávania zamestnaneckých akcií. Zamestnanecké akcie a dane z príjmov. Ilustračné príklady.