Bankový sektor analýza odvetvia
Analýza bankového sektora SR. Na Slovensku pôsobí 25 bánk a 3 pobočky zahraničných bánk. V súčasnosti banky obhospodarujú majetok v hodnote 800 mld. Sk. Štruktúra aktív a pasív VÚB, IRB, Ľudovej banky, Priemyselnej banky a Prvej komunálnej banky.