Oslobodené zdaniteľné plnenia z hľadiska platenia DPH - Minársky, Ján
Zdaniteľné plnenia, ktoré sú oslobodené od daňovej povinnosti z hľadiska zákona o dani z pridanej hodnoty. Poštové služby. Rozhlasové a televízne vysielacie služby. Finančné služby. Poisťovacie služby. Výchovné, vzdelávacie a vedecké služby. Služby zdravotnej starostlivosti. Služby sociálnej starostlivosti. Prevádzkovanie lotérií a iných podobných hier. Prevod, prechod a prenájom nehnuteľnosti. Predaj podniku.