Účtovanie preddavkov v podvojnom účtovníctve podnikateľov - Kuková, Emília
Účtovanie prijatých alebo poskytnutých preddavkov v sústave podvojného účtovníctva. Syntetické účty 314, 324, a 475. Ilustračné príklady účtovania: Poskytnuté prevádzkové preddavky. Prijaté preddavky.