Hospodárska kriminalita - Šporer, Peter
Z obsahu: Od júla minulého roku banky podali 211 hlásení o podozrivých operáciách za 23,5 miliardy korún. Know-how na neplatenie cla, dovoznej prirážky a DPH. Mladí podvodníci žiadali vyplatiť za odpočet dane z pridanej hodnoty takmer 280 miliónov korún. V prvom odhalenom prípade prania špinavých peňazí na Slovensku je šesť obvinených vo vyšetrovacej väzbe.