Čistá efektívna a bezpečná energia - Kačmáry, Štefan
Energetická závislosť Slovenskej republiky. Strategické ciele energetickej politiky. Prognóza vývoja energetického hospodárstva do roku 2010. Vplyv energetických zdrojov na životné prostredie. Bezpečnosť energetiky.