Revitalizácia je základný prvok oživenia hospodárskeho rastu - Borovský, Juraj
Nevyhnutná potreba reštrukturalizácie slovenského priemyslu a jednotlivých podnikov. Charakteristika súčasnej situácie prevažnej časti priemyselných podnikov. Ciele revitalizácie. Motivácia. Otázka "Kto má revitalizovať?" Predpoklady revitalizácie.