Konateľ spoločnosti s ručením obmedzeným - Černá, Anna
Konateľ ako štatutárny orgán spoločnosti. Spôsob ustanovenia konateľa do funkcie. Právny vzťah medzi konateľom a spoločnosťou. Spôsob konania konateľa za spoločnosť. Konateľské oprávnenie konateľa. Právne dôsledky prekročenia konateľského oprávnenia. Základné práva a povinnosti konateľov. Obchodné vedenie spoločnosti. Podmienky týkajúce sa zákazu konkurencie. Právne dôsledky porušenia zákazu konkurencie. Zánik funkcie konateľa.