Grafológia - pomocník personálneho manažmentu - Scholtz, Ján
Úloha manažérskeho grafológa v podniku. Pôsobnosť manažérskeho grafológa v jeho poradenstve, grafoanalýze, grafodiagnostike pri obsadzovaní jednotlivých pracovných pozícií. Používanie grafológie v oblasti personálneho manažmentu. Vzťah grafológie a psychológie. Charakterizovanie osobnosti podľa G. Murphyho.