Povinnosti zamestnávateľov pri odmeňovaní zamestnancov - Mačuha, Miroslav
Zákon o mzde ako jediný určujúci predpis z hľadiska odmeňovania v podnikateľskej sfére. Uplatňovanie vnútorného mzdového predpisu pri odmeňovaní zamestnancov. Prehľad základných predpisov, týkajúcich sa odmeňovania zamestnancov podnikateľskej sféry. Minimálne mzdové nároky zamestnancov. Všeobecne záväzné mzdové nároky zamestnancov. Mzdové nároky pri absencii kolektívneho vyjednávania. Nároky zamestnancov súvisiace s poskytovaním mzdy.