Zdanenie jednorazových miezd - Jánoš, Daniel
Jednorazové mzdy predstavujú osobitný druh príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov. Uplatňovanie osobitného spôsobu zdanenia pri ich zdanení. Zrazenie preddavku na daň z príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov. Ročné zúčtovanie preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti. Praktické príklady.