Šek - Jánoš, Daniel
Charakteristika šeku a zmenky ako cenného papiera. Uplatňovanie šeku v praxi. Náležitosti šeku upravené v zmenkovom a šekovom zákone č. 191/1950 Zb. Prevod šeku - indosament. Predloženie šeku a platenie. Križovanie šeku. Postih pre neplatenie. Platby do zahraničia. Schéma platenia bankovým a súkromným šekom. Cestovný šek.