Fond ochrany vkladov - Jánoš, Daniel
Charakteristické črty právnej úpravy ochrany vkladov. Povinná účasť bánk a pobočiek zahraničných bánk. Zriadenie neštátneho fondu. Zdroje fondu. Prostriedky fondu. Možnosť zmluvného poistenia bánk a pobočiek zahraničných bánk. Chránené vklady. Čiastočná nerovnosť postavenia bánk a stavebných sporiteľní. Ručenie pri vkladoch v SR.