Podnik a burza - Daniel, Peter
Vstup podniku na kapitálový trh. Členenie kapitálového trhu podľa stupňa a typu organizovanosti na trh verejný a neverejný. Peňažné burzy - Burza cenných papierov v Bratislave (BCPB). Vznik a postavenie BCPB. Štruktúra orgánov BCPB. Podmienky pre udelenie členstva v BCPB. Prijatie cenných papierov k obchodu na BCPB. Trh registrovaných cenných papierov. Pravidlá voľného trhu. Burzové obchody s cennými papiermi. Termínové a promptné obchody. Elektronický burzový obchodný systém - EBOS. Mimoburzové obchody - RM-Systém Slovakia.