Medzinárodné kapitálové trhy - Daniel, Peter
Vzájomná informačná spätosť jednotlivých kapitálových trhov. Analýza spoločných znakov pohybu kurzov cenných papierov, ktorú publikovali americkí ekonómovia. Niektoré výsledky a závery z analýz. Tendencie k harmonizácii európskych a svetových trhov. Vytvorenie špecializovaných inštitúcií a organizácií. Európske smernice pre rozvíjajúce sa trhy.