Finanční kriminalita a vybrané otázky její kontroly - Novotný, Oto
Finančná kriminalita - časť hospodárskej kriminality ohrozujúcej fungovanie kapitálového trhu a finančných inštitúcií. Formy finančnej kriminality a trestné právo. Trestnoprávny postih finančnej kriminality. Prevencia finančnej kriminality.