Európska asociácia vydala pravidlá na výber reklamnej agentúry - Babitzová, Eva
Európska asociácia reklamných agentúr (EAAA), ktorej členom je aj Klub reklamných agentúr Slovenska (KRAS), odporúča pre zadávateľov reklamy etické pravidlá na výber reklamnej agentúry. Proces výberu reklamnej agentúry. Príprava konkurzu. Stanovenie jasných podmienok, všetky agentúry majú mať rovnaké podmienky. Profesionálny záver výberového konania.