Priority zahraničného obchodu - Pinter, Gejza
Nutnosť štrukturálnej preorientácie slovenskej ekonomiky na výrazné zvýšenie podielu výroby a vývozu výrobkov s podstatne vyššou pridanou hodnotou. Prognóza makroekonomických charakteristík ekonomiky Slovenska. Štruktúra vývozu SR. Základné prioritné teritóriá SR pre rozšírenie vývozného potenciálu.