Vzťah obce a Slovenskej živnostenskej komory - Németh, Zoltán
Prijatie zákona o Slovenskej živnostenskej komore (zákon č. 126/1998 Z.z.) - zákon nadobudol účinnosť 1. júla 1998. Právne predpisy súvisiace s problematikou vzťahu obce so živnostenskou komorou. Spolupráca obce a živnostenskej komory. Dosah činnosti živnostenskej komory.