Spoločnosť Word mieni zachovať výrobu vo všetkých svojich cukrovaroch - Neštrák, Bohumil
Situácia v slovenskom cukrovarníckom priemysle. Príčinou krízovej situácie je nadprodukcia cukru v posledných rokoch. Príprava novely trhového poriadku pre cukor. Novovzniknutá slovensko-nemecko-francúzska spoločnosť Word, a.s. Bratislava skupuje podiely slovenských cukrovarov. Potreba vstupu zahraničného partnera na slovenský trh.