Formovanie dôchodkových tokov v období transformácie ekonomiky Slovenskej republiky - Hajnovičová, Viera
Analýza dôchodkových tokov v rámci inštitucionálnych sektorov ekonomiky SR v období transformácie. Ako údajová základňa dôchodkových tokov je použitý časový rad matíc sociálneho účtovníctva (Social Accounts Matrix - SAM) za roky 1989-1995. Tvorba dôchodkov v transformačnom období. Rozdelenie dôchodkov v sektore domácností, v sektore podnikov, v sektore štátnej správy.