Základné determinanty a faktory vytvárania úspor v národnom hospodárstve vo vzťahu k jednotlivým ekonomickým subjektom - Belás, Jaroslav
Analýza teoretických aspektov vytvárania úspor v ekonomike, v makroekonomickej a mikroekonomickej oblasti. Teoretické možnosti vytvárania úspor v podnikateľskom sektore a v sektore obyvateľstva. Potenciálne možnosti vytvárania úspor v ekonomike vyjadrené prostredníctvom formálnej funkcie úspor.