Podnikateľská etika - prístup, perspektíva, výzva - Daňo, Ferdinand, 1959-
Recenzia publikácie Hanuláková, Eva: Podnikateľská etika - prístup, perspektíva, výzva. Bratislava: Union, 1997. 114 s. Cieľom je zvýrazniť význam etiky a jej miesto pri vytváraní a ovplyvňovaní podmienok rozvoja podnikateľských aktivít. Je určená študentom škôl ekonomického zamerania, manažérom a podnikateľom.