Světová ekonomika: Základní nárys a vývoj - Baláž, Peter
Recenzia publikácie Cihelková, Eva a kol.: Světová ekonomika: Základní nárys a vývoj. Praha: Manager podnikatel, 1997. 257 s. Procesy a tendencie vývoja jednotlivých segmentov svetovej ekonomiky z hľadiska výrobných faktorov, medzinárodných ekonomických vzťahov. Postavenie trhových ekonomík. Analýza postavenia Českej republiky vo svetovej ekonomike. Prognóza vývoja.