Žijeme stále nad pomery, na dlh národohospodárske súvislosti slovenského zahraničného obchodu - Bonko, Anton
Nesystémové opatrenia na riešenie salda obchodnej a platobnej bilancie zahraničného obchodu SR. Nehomogénny charakter slovenskej ekonomiky zapríčinený historickým vývinom. Riešenie základných úloh zadaných slovenskej ekonomike v roku 1992 počas ďalších rokov.