Japonská ekonomika naďalej zápasí s problémami - Nguyen Cong Ai
Súčasná politická a hospodárska situácia v Japonsku. Pretrvávanie problémov napriek uskutočneným reformám. Zlé úvery v japonskom bankovom sektore. Prepúšťanie zamestnancov v niektorých veľkých spoločnostiach. Tlak investorov na zosilnenie reforiem. Perspektíva vývoja japonskej ekonomiky.