Kandidatúra Slovenska na ZOH 2006 - Zverková, Daniela
Z obsahu: Celkové výdavky na zabezpečenie ZOH na Slovensku v roku 2006 majú dosiahnuť 60 miliárd korún. Podhorské obce a mestá by olympiádou získali. Názory mimovládnych ekologických organizácií sa rôznia. Mesto Poprad by po olympiáde zdedilo vyše 600 bytov. Primátor Kežmarku chápe sviatok zimných športov aj ako hnací stimul na výstavbu hotelov.