Stratégia korporácie - Kassay, Štefan
Proces strategického riadenia. Realizácia strategického manažmentu v I.D.C. Holding, a.s. Úloha strategického riadenia obsahuje tri fázy: 1/ formulácia stratégie, 2/ implementácia stratégie, 3/ vyhodnocovanie stratégie. Obsah pojmu stratégia korporácie - spôsob, ako sa bude postupovať pri dosahovaní vytýčených cieľov. Vytyčovanie cieľa. Priorita korporačných cieľov. Stanovenie priority cieľov. Charakteristika štandardných stratégií v komerčnej politike IDC Holdingu. Hodnotenie stratégie. Manažérsky informačný systém. Firemný controlling.