Výrobkové portfólio I.D.C. Holding, a.s. - Kúdelka, Peter
Analýza výrobkového portfólia korporácie I.D.C. Holding, a.s. Ťažiskom výroby sú produkty charakteru trvanlivého pečiva, čokoládových a nečokoládových cukroviniek. Marketingová orientácia spoločnosti. Analýza trhu. Konkurencia na trhu. Hľadanie konkurenčných výhod v podobe svetovo jedinečných produktov. Výskum aditív a komerčné využitie aditív v trvanlivom pečive. Správanie spotrebiteľov pri kúpe cukroviniek a trvanlivého pečiva.