Uplatnenie vedeckého manažmentu v modernej korporácii - Kassay, Štefan
Vývojové konvergencie manažmentu a marketingu. Súvislosti vedeckého manažmentu a marketingu. Stratégia a vedecký manažment. Základy strategického myslenia. Zakladatelia vedeckého manažmentu a ich teórie. Proces strategického manažmentu. Východiskové koncepcie marketingu a marketingovej stratégie.