Žijeme stále nad pomery, na dlh - Bonko, Anton
Neefektívne investovanie na Slovensku. Predpoklady pre postupný vývin menovej krízy SR. Nevyhnutné opatrenia potrebné pre systémové riešenie problémov slovenskej ekonomiky a pre stanovenie dlhodobej stratégie rozvoja hospodárstva.