Kvalita ako samozrejmý atribút - Belko, Milan
Kvalita, produktivita, resp. nákladovosť a pružnosť reakcie na požiadavky trhu, to sú strategické veličiny, ktoré rozhodujú o konkurencieschopnosti a úspešnosti podnikateľského subjektu. Charakteristika parametrov výrobkov, ktorými je možné získať konkurenčné výhody. Dosahovanie a udržiavanie kvality výrobkov. Špecifikácia foriem a rozsahu riadenia v I.D.C. Holding, a.s. Štandardné postupy pre zabezpečenie kvality. Vstupná kontrola, medzioperačná kontrola, výstupná kontrola. Možnosti koncepcií podnikových systémov kvality. Charakteristika súčasného stavu implementácie systému kvality.