Ľudské zdroje na prvom mieste integrálna súčasť podnikateľskej stratégie - Vetráková, Milota
Prezentácia ľudských zdrojov ako nového systému personálnej práce, ktorá pokladá ľudí za nový zdroj hodnôt. Uznávanie zamestnancov ako hodnotné aktíva spoločnosti, ktoré zohrávajú významnú úlohu v stratégii organizácie. Zvyšovanie motivácie súvisiacej s rastom pracovného výkonu. Personálna práca ako súčasť koncepcie a stratégie spoločnosti I.D.C. Holding, a.s.