Východonemecké poľnohospodárstvo prešlo podobným transformačným procesom ako slovenské - Janků, Jana
Z obsahu: Dva naoko rovnako úspešné privatizačné príbehy. Nemecký minister: Budeme chrániť trh. Komisár EÚ: Iba kvalitné výrobky.