Reštrukturalizácia, transformácia, reinžiniering korporácie - Kassay, Štefan
Rozličné chápanie podstaty reinžinieringu a jeho vzťahu k jednotlivým disciplínam v rámci teórie manažmentu. Koncepcia tvorby riadiacich systémov v I.D.C. Holding, a.s. Etapy postupného vytvárania a zavádzania riadiacich systémov v odštepných závodoch holdingu. Analýza stavu so zameraním krokov na zvýšenie produktivity práce. Analýza nákladov. Tvorba a zavedenie systému. Využitie modelového systému Witness v riadiacich systémoch. Príklad zavádzania systému riadenia výrobných procesov s využitím analytických nástrojov informačného systému a simulácie výrobných prevádzok. Využitie informačných technológií v procese reštrukturalizácie a uplatnenie reinžinieringu.