Aj modernizácia vytvára imidž firmy - Jakubec, Pavol
Budovanie dobrých tradícií, pokračovanie výroby kvalitných výrobkov, ktoré nadobudli meno z Pečivární Sereď a Figara Trnava. Modernizácia výroby a investičné programy. Sortiment výroby. Výmena zariadení za nové v Pečivárni Holíč.