Miesto vedy v modernej korporácii - Trnovec, Jozef
Trendy prechodu industriálnej ekonomiky na ekonomiku poznatkovo orientovanú. Úloha vedy vo firme - korporácii. Analýza hospodárskej činnosti I.D.C. Holding, a.s. Väzby na jednotlivé vedné disciplíny, ktoré korporácia potrebuje. Význam firemného informačného systému. Simulačné programy a ich aplikácia. Organizácia vedy v I.D.C. Holding, a.s. Medzinárodná korporácia podpory podnikania - MKPP.