Rozvoj informačného systému v procese celkového vývoja spoločnosti - Varga, Róbert
Situácia v oblasti hardware, software, v oblasti komunikácie - siete, programového vybavenia a využitia informácií v závodoch spoločnosti I.D.C. Holding, a.s. - Pečivárne Sereď, Figaro Trnava, Pečivárne Holíč a prevádzka Sereď II od r. 1992. Súčasný stav informačného systému. Predpokladaný rozvoj spoločnosti I.D.C. v oblasti informatiky.