Holding významných výrobcov a exportérov - Kovačič, Pavol
Generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Ing. P. Kovačič hovorí o súčasnom postavení akciovej spoločnosti I.D.C. Holding. Spoločnosť I.D.C. ako najvýznamnejší potravinársky producent a vývozca potravín. Pôsobenie spoločnosti v zahraniční. Orientácia budovania holdingu a pripravované zmeny - reinžiniering. Práca marketingu a manažmentu.