Budovanie komplexného informačného systému sociálnej sféry na Slovensku z dvoch tretín finančne podporí Svetová banka - Reiselová, Eva
Spolupráca Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny (MPSVR) SR a Svetovej banky (SB). SB poskytne pôžičku na urýchlenie transformácie sociálnej sféry na Slovensku. Vytvorenie jednotného systému výberu poistného a vyplácania dávok a vybudovanie komplexného informačného systému. Legislatíva. Podmienky realizácie pôžičky.