Synergický efekt image ve vertikálním managementu - Vávrová, Věra
Všeobecné určenie dimenzií image a jeho význam v marketingu. Úloha image vo vertikálnom marketingu. Prenášanie image výrobcu vo vertikálnom marketingu. Synergická pôsobnosť image.