Metódy psychologického výskumu trhu - Augustín, Martin
Najčastejšie používané spôsoby výskumu trhu: kvantitatívny a kvalitatívny. Štandardné metódy psychologického výskumu trhu (pozorovanie a rozhovor). Špeciálne a modifikované metódy výskumu trhu (testy a reakcie na rôzne podnety).