Presuny akcionárskych podielov môžu do budúcnosti zablokovať personálne zmeny vo Všeobecnej úverovej banke - Kovalčík, Ján
Niektoré informácie z výročnej správy Všeobecnej úverovej banky (VÚB) za rok 1997. Akcionári VÚB. Zahmlené postavenie a.s. Konsult Real. Získanie akcií VÚB spoločnosťou Konsult Real s vysokou pravdepodobnosťou za úvery od VÚB.