Kríza v Rusku - Žitňanský, Eduard
Z obsahu: Ázijské problémy boli len rozbuškou ruskej krízy, jej skutočné príčiny sú domáce. Slovensko-ruský obchod nie je ohrozený krízou bezprostredne, hrozba je však aktuálna. Rusi zaťali päste, zuby a zlosť si vylievajú na bankových úradníkoch. Ruské problémy môžu byť šancou na odpútanie sa bývalých satelitov. Devalvácia pomôže získať zdroje na prekonanie krízy.