Asijské výzvy v roce tygra aneb národní a globální otazníky ekonomických krizí - Lebeda, Petr
Ázijský finančný krach. Stagnácia japonskej ekonomiky. Neefektívne nakladanie so zahraničnými financiami ako príčina vzniku ázijskej krízy. Riziko globálneho ekonomického systému. Liberalizácia globálnej ekonomiky. Vplyv finančných kríz na malé transformujúce sa krajiny. Vplyv na Českú republiku.